Alle prijzen zijn voor de huur van 1 dag (langere periode mogelijk in overleg). 

Heeft u een vraag, speciaal verzoek of wilt u graag een reservering plaatsen? Dan staan wij u graag telefonisch te woord.
Ook kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

Aanbod losse verhuur:

 • Riddertent

  Schik in huis beschikt over 2 extra riddertenten. Erg leuk als aankleding van je feestje.  Zet ze op in je huis of tuin en het zorgt voor veel speelplezier!

  €4 p.stuk
 • Houten bowling spel

  Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Iedere speler speelt 2 ballen na elkaar (uitgezonderd bij strike, in welk geval de pins allemaal in de eerste worp al omver zijn gegooid). Als de speler erin slaagt om de tien pins om te gooien in twee beurten dan heeft hij spare gegooid. Een spel bestaat uit 10 beurten. Elke omver geworpen pin levert 1 punt op.

  €5 p.set
 • Balance parcours

  Balance parcours, voor als je een keer iets anders wilt als een springkussen! Het balance parcours is gemakkelijk te vervoeren omdat het op elkaar te stapelen is en daardoor opgeruimd weinig plaats in neemt. Je kunt het overal kwijt omdat je het in alle vormen kunt zetten die je maar wilt. Het lijkt natuurlijk op een kasteelmuur!!! Je balanceert over de planken, boomstam een soort wip en een slike-line! Inclusief hill tops.

  €40
 • Kinder-sponsbroek

  Een geweldige belevenis! Alleen al om aan te zien is hilarisch! Aan de achterkant van de sponsbroek zitten zakken waar sponsen in gaan. De bedoeling is om aan de ene kant met je billen zakken in een kuip water, hol naar de finish en zorg dat het water aan andere kant in een lege bak terecht komt. Welk team heeft het meeste water verzameld? Ook geschikt voor volwassenen. prijs voor 2 broeken inclusief sponsen, 2 kuipen.

  €25
 • Hill tops

  Een betere coördinatie, balans,sociale vaardigheden en plezier! Een topper in combinatie met het Balance parcours. Erg leuk om op een verjaardag op te zetten in de tuin of juist binnen. U kunt het altijd passend neerzetten in de opstelling die het beste bij uw huis of tuin past. 

  €7,50 p.set van 5
 • Hoefijzer-werpen

  Alleen geschikt op gras of zand. geschikt voor 2 spelers of 2 teams met meerdere personen. Werpafstand is 3 meter. Om punten te scoren, gooien de spelers om en om met de zes hoefijzers. Ligt het hoefijzer binnen 15 cm (breedte van het hoefijzer) van de staak, dan scoor je het aantal punten wat op de staak staat. Omsingelt het hoefijzer de staak helemaal wanneer hij geland is, dan scoor je drie maal het aantal punten wat op de staak staat. 2 punten als het hoefijzer de staak aanraakt wanneer het geland is. De winnaar is degene die na de afgesproken aantal beurten de meeste punten heeft.

  €4 p.set
 • Touwtrekken

  Touwtrekken, wat een plezier!  Het is een teamkrachtsport waarbij tactiek van groot belang is om een spannende wedstrijd in je voordeel te krijgen. Dit touw is vervaardigd uit hennep en is er ideaal voor.  Twee teams trekken zo hard mogelijk aan de beide uiteinden.  Het touw is gemarkeerd met een rood lintje in het midden en op de grond komen 2 lijnen een stukje uit elkaar te staan.  Het team dat het andere team zo hard trekt, dat het rode lintje over de grondlijn van het team gaat, heeft gewonnen!

  €4
 • Super soft polo game (set 12 persoons)

  Dankzij de dikke schuimrubber laag is dit spel veilig in gebruik.  12 sticks, 6x blauw en 6x geel lengte sticks 80cm. Leeftijd 4+ Dit spel zorg voor veel lol! niet geschikt op een stenen ondergrond maar wel in een gymzaal of op een veld. 2 Teams van maximaal 6 personen per team spelen tegen elkaar.  Het doel is om de bal in de goal van de tegenpartij te slaan Het ontwikkelt de teamgeest en de nauwkeurigheid. 

  €20 p.set
 • Eendjes vissen

  De eendjes zijn genummerd en zo kun je een wedstrijdje houden met 2 teams wie het eerste het aantal punten heeft behaald. Ook staat er naast een cijfer er ook een letter op. Dit is voor een moeilijkere spelvariant. Maak met je team van de gehengelde eendjes met hun letters zo veel mogelijk goede woorden.

  €5
 • Zakspringen

  Leg het parcours al springend in de zak zo snel mogelijk af. Heeft de eerste persoon de finish gehaald, dan vertrekt de volgende, totdat het hele team geweest is. Achterwaarts, voorwaarts, het verveelt nooit! Kinderen leren hun lichaam kennen, coördineren en trainen het evenwicht. (6 stuks)

  €4
 • Blikken gooien

  Een echt oudhollands spel, wie kent het niet! Stapel ze in een piramidevormig en probeer ze dan om te gooien. Ieder krijgt 3 beurten om zoveel  mogelijk blikken om te gooien. Bepaal zelf de afstand, 2 of 3 meter. Wie de meeste blikken om heeft gegooid in zo min mogelijk pogingen heeft gewonnen en is de winnaar.

  €4
 • Partijlinten met scheidsrechtersfluit

  Set van 2x6 partijlinten en een scheidsrechterfluit met koord. Partijlinten zijn 120 cm geschikt vanaf bovenbouw basisschool en volwassenen.

  €5
 • Riddertoernooi

  Riddertoernooi is een eenvoudig maar erg leuk gooispel geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. het is de bedoeling de prinses van de tegenstander 'gevangen' te nemen. Daardoor moet je natuurlijk eerst langs de vijandige ridders zien te komen.. spannend.. hoe loopt het dit keer af? je kunt riddertoernooi het liefste op een grasveld spelen. Speel in 2 teams van 1-6 spelers. Door het grasveld te verkleinen of vergroten maak je het spel moeilijker of makkelijker en is het dus aan te passen aan het spelniveau of leeftijd van de deelnemers. Verover de prinses van de tegenstander. maar voordat t zover is moet je eerst een bal in de driehoek krijgen, de vijandige ridders platgooien en uiteindelijk de prinses voordat jou team zich winnaar mag noemen!

  €5
 • 2 persoons zomerski's

  2 Kinderen staan achter elkaar op 1 paar skilatten. Nu gaan ze samenwerken om vooruit te komen door steeds tegelijk dezelfde voet op te tillen en tegelijkertijd de touwen in de hand strak te houden. De coördinatie van bewegingen is onmisbaar wanneer de kinderen op hun ski's vooruit willen. Ze moeten overleggen om een gezamenlijk ritme te vinden en zo sneller vooruit te komen. Er zijn 2 paar ski's voor 2 kinderen, 3+ jaar. Ook zijn er 2 paar ski's voor 3 kinderen. Deze zijn geschikt voor kinderen vanaf 4+. Rubberen blokjes aan de onderkant.

  €5 (set) €8 (2 sets)
 • 3 persoons zomerski's

  Dit geweldige spel zorgt voor veel plezier! Set van 2 reuzenski's vervaardigd uit hout en aan de onderzijde voorzien van rubber klossen. De ski's bevorderen de samenwerking en coördinatie.

  €6 (set) €9 (2 sets)
 • Dans/gymlinten

  4 met ronde handgreep beter geschikt voor jonge kinderen van 3 tot 6 lintlengte 58 cm maar ook geschikt voor oudere kinderen. 6 linten op stok. linten zijn 4 meter lang, eenvoudig te gebruiken om reeksen gecoördineerde  bewegingen mee uit te maken op bijvoorbeeld je lievelingsmuziek! door met je stok ronde bewegingen in de lucht te maken vorm je met het lint mooie  ronde figuren in de lucht. 

  €5
 • Kamelenrace

  Kamelenrace is een zeskampspel. Ga met een emmer water op uw rug naar de overkant. Kiep de emmer leeg aan e overkant. welk team heeft het meeste water verplaatst? Hilariteit ten top! Het kan op handen en voeten kruipend of ver gebogen.

  €8,50 (set van 2)
 • Oefenblokken

  Te gebruiken bij een estafette.  Laat het team een blokje meenemen en aan de overkant van het parcours opstapelen. Let op, wel schoenen aan want deze blokjes wegen echt zwaar. Ook leuk te gebruiken in een voetbalspel (blokjes-voetbal!). 6 stuks.

  €3